Nieuwe spits Victor Edvardsen wil GA Eagles van goals voorzien

Hij werd onlangs aangetrokken door Go Ahead Eagles en is daarmee het 5e Scandinavische lid van de Deventer selectie: Victor Edvardsen is de naam, spits van beroep. De Zweed heeft ook al de nodige tips over de stad Deventer ontvangen. Abonneer je hier gratis http://bit.ly/AbonneerRTVOost

Meer over ‘sport’ vind je in onze playlist! Van PEC Zwolle tot Go Ahead Eagles en van FC Twente tot Heracles: op het YouTube kanaal van RTV Oost zie je het laatste nieuws van je favoriete voetbalclub. Maar ook andere sporten komen voorbij: paardrijden, motoGP en autocross. Interviews met je favoriete Youtuber Bas van Velzen (vvbasvv) of een portret van Bent Viscaal: de opvolger van Max Verstappen? Je ziet het bij RTV Oost!

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar nieuws@rtvoost.nl of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
TikTok – https://www.tiktok.com/@rtvoost
Instagram – https://www.instagram.com/rtvoost/
Facebook – https://www.facebook.com/rtvoost/
Twitter – https://twitter.com/rtvoost

#RTVOost #rtvoostsport #goahead

Vetkampstraat

GRATIS
BEKIJK